Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Liptay Gabriella

Liptay Gabriella 1 duna4 Capa Központ_Jelentés_megnyitó (b-j_Kőrösi Orsolya, Forgács Péter, Esterházy Marcell, Mucsi Emese, Gerhes Gábor, Ami Barak) stafeta_dijatado_szinhazszines Tiszta szívvel Main photo

Liptay Gabriella

On 08, Jan 2017 | In | By mate

Liptay Gabriella

Közgazdász-szociológus, kommunikációs szakértő

“Tizenöt éven át elsősorban telekommunikációs profilú multinacionális cégeknél dolgoztam. Több mint 7 évig a Magyar Telekomnál töltöttem be kommunikációs vezetői pozíciókat, ahol feladataim között pl. a márkaváltások (T-Mobile, T-Home) illetve az egységes kommunikációs rendszer kialakítása és működtetése volt a legkülönlegesebb. Ezt megelőzően az Ericsson magyarországi cégének kommunikációs csapásirányait építettük ki kollégáimmal és a kommunikációs igazgatóságot vezettem szintén kb. 7 éven át, illetve később az Invitel kommunikációs területét irányítottam és a megújulás egyik felelős vezetője voltam.

Az elmúlt 5-6 évben főképp a kultúra, a turizmus, a kreatív ipar illetve az oktatás területén tevékenykedem. 2011-től a LibriShopline marketingvezetőjeként a cégcsoport kiépítésével, átalakításával, majd a többségi tulajdonos befektetői portfoliómenedzsmentjével, marketingstratégiai tanácsadással és projektmenedzsment-el foglalkoztam. 2015-ben a Design Terminál befektetői mediációs vezetőjeként a terület kialakításáért – később a vállalati befektetők mediációs területééért – feleltem. Ma az újjáalakult  Magyar Turisztikai Ügynökség kommunikációs igazgatójaként a kommunikációs terület kialakításáért, a professzionális működésért, a turisztikai arculat frissítésért dolgozom.

A fentiekkel párhuzamosan több izgalmas projekt kiépítésében, formálásában, átalakításában és eladásában vettem/szek részt, illetve 2014 őszén Csejtei B. Ildikóval közösen megalapítottuk az Independent Media Education Center (IMEC)-t, ahol gyakorlati PR és reklám képzéseket vezetünk a szakmai hazai legjobbjainak segítségével. Kurátorként évek óta aktív szerepet vállalok a NIOK (Nonprofit Információs és Oktató Központ), illetve a Ludwig Múzeum baráti körének elnökségében, segítem továbbá a Ferenczy Múzeumi Centrum újjáalakult működését és az Art Capital művészeti program formálását illetve több kulturális és innovációs projekt résztvevője, alakítója, mentora vagyok (így pl. ArtMarket Budapest, Magyar Állami Operaház Klub, a TEDxDanubia, Capilano Women stb. programjai). 2015 őszén megválasztottak a Magyar Reklámszövetség elnökségi tagjai közé.”