Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Strasser Orsolya

Strasser Orsolya HoH_8 echolalia2 MatokZsuzsi_web CF207665 edison_9

Strasser Orsolya

On 04, Jan 2017 | In | By mate

Strasser Orsolya

PS Magazin alapító, főszerkesztő

Strasser Orsolya öt évvel a PS Magazin megalapítását megelőzően az üzleti szférából sorolt át a kreatív iparba. A magazin a hazai kreatív szcéna olvasztótégelyeként egy egyedülálló platformot képvisel a piacon, a high fashion és az izgalmas kulturális, illetve művészeti témák mellett a társadalmi szerepvállalás fontosságát és az esélyegyenlőség kérdésköreit is boncolgató online és print orgánumként színes és újító szemléletű világot képvisel.

Orsi számos brand, mint a Matróz Balatonfüred vagy a The Magazine Hotel Budapest megalapítójaként öt évvel ezelőtt létrehozta a PS Creative Agency-t, amely PR szakemberekből, újságírókból és social media szakértőkből álló csapatával elsősorban kis- és középvállalkozásoknak nyújtott stratégiai kommunikációs tanácsadással, tartalmas és szerethető kontent integrált szemléletű előállításával foglalkozó butikügynökség.

Orsi emellett a Thomas Sabo ékszermárka magyarországi flagship üzletének tulajdonosaként egy nemzetközi márka képviseletének értékesítési- és marketing feladatait látja el.