Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Arteria Industrial Studio Arteria Industrial Studio Arteria Industrial Studio Arteria Industrial Studio Arteria Industrial Studio

On 25, Jan 2016 | In | By mate

Arteria Industrial Studio

“Olyan fiatalok vagyunk, akik szenvedélyesen járják az elhagyatott ipari helyeket. Ezekben a szomorú sorsú épületekben pedig néhol ott pihennek a poros lámpák, törött székek, egyéb régi, mégis erőt sugárzó darabok. Mi minden hasonló tárgynak adunk egy második életet. Gondos munkával felújítjuk, megszereljük és akár új funkciót is adunk nekik.

Készletünkben van 19. századi neon armatúra, robbanásbiztos bunkerlámpa, sárga kagylófotel a 70-es évekből, de még hordágyból készített dohányzóasztal is. Mind, a vintage és az ipari stílus hű megidézői.

Az Arteria egy ’re-filozófiával’ gondolkodó vállalkozás, ahol a vevő egyedi darabokat talál otthonába, irodába vagy akár vendéglátó egységbe. A nosztalgikus, minőségi és autentikus termékek nem mindennaposak és nem futószalagon gyártottak. Hatalmas élmény, ha az ember körülveszi magát ilyen tárgyakkal, ezt szeretnénk megmutatni a vásárlóinknak is.”

 

A projektben résztvevők listája:

Szabó Ákos – ügyvezető

Kóger Sára – marketingvezető

Molnár Viktor – a jobb kéz

 

www.arteriaindustrial.com

facebook arteria industrial

 

A projektet jelölő kurátor: Trellay Levente

“Az ő esetükben nem csupán arról kell beszélni, hogy hogyan újulnak meg bizonyos tárgyak, hanem arról is ahogyan Pécsen építik a közösséget. Nagyon fontos, az egész ország szellemi megmaradásának kulcsa az, hogy minél több ilyen vagy ehhez hasonló “alkotótér” jöjjön létre vidéken. Onnan ne elmeneküljenek az emberek, hanem egymást erősítve megújítsák környezetüket.”