Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

BAGázs // Játsszunk együtt! BAGázs // Játsszunk együtt! BAGázs // Játsszunk együtt! BAGázs // Játsszunk együtt! BAGázs // Játsszunk együtt! BAGázs // Játsszunk együtt!

On 24, Jan 2016 | In | By mate

BAGázs // Játsszunk együtt!

 

“A BAGázs 5 éve alakult a bagi cigány telepen élő 400 roma megsegítésére, pár lelkes önkéntessel. Mára több, mint 500 önkéntest tudhat maga mögött a szervezet, és olyan eredményeket, mint: 14 családnál előrefizetős villanyórák felszerelése a telepen, akik így legális áramfogyasztókká váltak, 10 felnőtt ült vissza az iskolapadba oktatásainkra, hogy befejezze az általános iskolát – egyikük már el is ballagott, – a fiatal foglalkozásainkra járó 16-21 évesek tudatos családtervezőkként nem vállaltak még gyermeket, és közülük 6-an középiskolában folytatják tanulmányaikat. Idén újabb telepen indulunk!”

 

Videó

 

A projektben résztvevők listája:

BAGázs csapat

Dr. Both Emőke, elnök, Bálint Petra, Dr. Kovács Krisztina, Péterfi Dóra, Jámbor Zita, Kanalas Ildikó, Lakatos Istvánné, Kanalas Éva, Molnár Zsuzsanna, Papp Sára, Benedek Borbála

Játsszunk együtt! stáb

Animáció, grafika – Égely Kati, Szabados Luca
Szinkron – Máté Gábor
Hang – Polgár Péter / albatross.co.hu
Stúdió – Zsiráf Szand
Zörejezés – Bodnár Péter
Production – Szabó Dominika
Copywriter – Zsembery Péter
Concept – Ambrus Petra, Szabó Dominika

Köszönjük Máté Gábor, a Zsiráf Szand, Polgár Péter és Zsembery Péter az ügybe vetett hittel végzett, önzetlen, pro bono munkáját. Ők értik: a jövő mindannyiunkon múlik!

 

www.bagazs.org

facebook bagazs

 

A projektet jelölő kurátor: Kádár Anna

“A bagi cigány telepen élők társadalmi integrációjának fontosságát hangsúlyozó tavaly év végi klasszikus támogatói reklámfilm kreatív koncepciója pontosan követi a társadalmi helyzetet, amit bemutat. Nagyon egyszerűen, közérthetően mondja el azt, amit mindannyian  tudunk ugyan Magyarországon, de sokak hajlamosak nem csak, hogy nem törődni vele, de inkább elfelejteni, nem tudomást venni róla. Újszerűen célozza meg a szociálisan amúgy is valamennyire érzékeny, de nem túl aktív (segítőkész) csoportokat, egyszerre a kevésbé érzékenyekkel. Kreatív megoldása érdekes, figyelemfelkeltő és játékos. Üzenete jól célzott: ha támogatod a szervezetet, az értékes munkán túl, amit a Bagázs tesz az integrációért az egész magyar társadalom boldogulásáért teszel.”