Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

BUSH BUSH BUSH BUSH BUSH

On 24, Jan 2016 | In | By mate

BUSH

 

A Bush egy olyan egyedülálló esemény, amely Budapestre hozza a régió zenei élet fontos szereplőit, a feltörekvő tehetségeket és már nemzetközileg is elismert előadókat, együtteseket.

Egyszerre izgalmas a belvárosi bulizóknak, zenészeknek, promotereknek  és bárkinek, aki ismerni szeretné a legújabb zenei trendeket és azok képviselőit. Az első alkalommal megrendezésre kerülő eseményen  14 ország legbefolyásosabb figurái, együttesei valamint a média szereplői képviseltették magukat. A 2 nap alatt mintegy 380 résztvevő, 27 koncerten több, mint 1000 látogató gyűlt össze, hogy együtt felfedezzék és kitágítsák a régió lehetőségeit a “Balkántól a Baltikumig”.

 

Videó

 

A projektben résztvevők listája:

Horváth Renátó, Kelemen László, Kulcsár Andi, Salamon Gergő, Somló Dániel, Szendrey-Nagy Olivér, Marincsák Réka, Fränk Barbara, Unger András, Kisfaludy Gábor, Orbán Ferenc, Pécsi-Szabó Dénes

 

www.budapestshowcasehub.com

facebook budapest showcase hub

 

A projektet jelölő kurátor: Super Channel

Eastaste live act:) Ezek a srácok érzik az ütemet és tudják, mi a tuti recept: válogass jó alapanyagokból (zenekarok), keverj bele egy kis digitális kommunikációt (meet-up), és bátran fűszerezz közép-kelet-európai ízekkel! A zeneipar új modelleket épít, a BUSH is ennek mentén, okosan összerakott, karakteres esemény, ami hosszú távon is ott lehet Európa zenei térképén.