Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

HBO Aranyélet HBO Aranyélet HBO Aranyélet HBO Aranyélet HBO Aranyélet HBO Aranyélet

On 24, Jan 2016 | In | By mate

HBO Aranyélet

 

A sorozat nagy sikerű első évadában megismert Miklósi család sokáig látszólag luxuskörülmények közt élte mindennapjait, amit valójában a családfő kisebb-nagyobb stiklijeiből tartottak fenn. Ám amikor Attila elhatározta, hogy a továbbiakban tisztességesen szeretne élni, minden a feje tetejére állt. Kiderült, hogy mindenki másképp képzeli el a jövőt, és a család teljesen szétesett.

A második évadban Miklósiéknak újra a semmiből kell elindulniuk.

Hogyan lehetséges együtt élni a bűneinkkel, és mit kezdünk a felelősséggel? A Miklósi család történetén keresztül feltárul a rendszerváltás utáni Magyarország lehetőségekben gazdag világa, majd az azt követő csalódás és az újrakezdés útjai.

 

Videó

 

A projektben résztvevők listája:

STÁB

Alkotók: Krigler Gábor – HBO kreatív producer, Závorszky Anna – HBO Production Executive, Angyalossy Eszter – HBO Development Editor, Mátyássy Áron – rendező, Dyga Zsombor – rendező, Marosi Gábor – vezető operatőr, Lengyel Balázs – vezető forgatókönyvíró, Zomborácz Virág – forgatókönyvíró, Tasnádi István – forgatókönyvíró, Fodor Judit – producer, Laokoon Filmgroup, Stalter Judit – producer, Laokoon Filmgroup

Szereplők: Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter, Anger Zsolt, Döbrösi Laura, Olasz Renátó, Végh Zsolt

 

www.hbo.hu

facebook hbo aranyelet

 

A projektet jelölő kurátor: Jedlicska Márton

“Nekem már az első évad is nagyon tetszett, de szerintem a második évad még jobbra sikerült főleg az időbeli ugrások miatt. Jó érzés látni, hogy az HBO veszi a fáradtságot és Magyarországon is fejleszt egy kifejezetten magyar vonatkozású sorozatot, ráadásul a külföldön már megszokott nagyon magas minőségben egy tényleg profi stábbal. Remélem az Aranyélet olyan lesz itthon, mint annak idején a Sopranos (Maffiózok) volt az amerikai piacon (a téma is hasonló) és beindítja majd a minőségi hazai sorozatgyártást. Le a kalappal mindenki előtt, aki ebben részt vett.”