Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Budapest Pride: Lépj fel az egyenlőség mellett! Budapest Pride: Lépj fel az egyenlőség mellett! Budapest Pride: Lépj fel az egyenlőség mellett! Budapest Pride: Lépj fel az egyenlőség mellett! Budapest Pride: Lépj fel az egyenlőség mellett! Budapest Pride: Lépj fel az egyenlőség mellett!

On 24, Jan 2016 | In | By mate

Budapest Pride: Lépj fel az egyenlőség mellett!

 

“Plakátunkkal a magyar LMBTQ közösséget érintő egyik legégetőbb problémára, az azonos neműek házasságát tiltó alkotmányos jogszabályra szerettük volna felhívni a figyelmet. A felület interaktív kialakításának köszönhetően a kiállítás látogatói egyenként “léphettek fel” a plakát előtt kiállított emelvényre, és a “NEM” szót kitakarva állást foglalhattak a társadalmi igazságtalanság és az egyenlőtlenségek ellen, álláspontjukat pedig meg is oszthatták különböző online fórumokon.”

 

A projektben résztvevők listája: 

Az alkotók: Benesch Ferenc – Executive Creative Director, Geometry Global, Bathó Gabriella – Account Director, Geometry Global, Miksó Anett – Account Supervisor, Geometry Global, Ostoróczky Boglárka – Junior Account Executive, Geometry Global, Thurzó Levente – Head of Art, Geometry Global, Szabó Zsolt – Art Director, Geometry Global, Bagladi Gábor – Copywriter, Geometry Global

Közreműködők: Budapest Pride:Karlik Cintia – Szervező, Varga Zsaklin – Szervező

 

facebook budapest pride

 

A projektet jelölő kurátor: Kádár Anna

Olyan óriásplakátot készített a Geometry Global a Budapest Pride részére, amely a közönség legegyszerűbb bevonásával valósul meg, így közli az üzenetét. A „lépj fel..” kezdetű call-to-actionnel indító plakáthoz valóban föl kell lépni a kihelyezett emelvényre ahhoz, hogy az igazi üzenetátvitel megvalósuljon: és az első látásra riasztó headline-ban eltakarásra kerüljön a NEM.