Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Solis Occasum Budapest Solis Occasum Budapest Solis Occasum Budapest Solis Occasum Budapest

On 03, Jan 2017 | In | By superchannel

Solis Occasum Budapest

 

Solis Occasum Latinul: A nap mozgása: le és felkelte „a nap váltakozása“.

Egy rendezvény ami az időpontja, helyszíne és a témája miatt is különleges. A Solis Occasum helyszínei, látványosak: budapesti rooftop bárok, Hotelek teraszai, szabadtéri helyszínek: Városliget, Szabadság Tér.

A Solis Occasum a koránkelésnek egy újragondolt indoka. A reggelek általában nehezen indulnak és nem a kedvenc napszakunk, ám miért ne érhetne már korán reggel egy különleges impulzus, ami meghatározza a napunk hátralevő részét. Legyen ez akár a lüktető house zene, a tartalmas finom reggeli, egy frissítő jóga vagy csupán Budapest ébredésének a varázsa.A Solis Occasum az egészségről a mozgásról, zenéről és a közösségről szól. Célja, hogy olyan emberek jöjjenek el akik munka előtt vágynak egy kis reggeli inspirációra, lendületre, beszélgetnek, jógáznak, reggeliznek, kávéznak, élvezve az ébredező nap sugarait, majd 9:00-10:00 óra magasságában mennek tovább és kezdik a napjukat.

 

Videó

 

A projekt ötletgazdái és szervezői:

János Benjámin

Stámusz Dániel

 

facebook solis occasum

 

A projektet jelölő kurátor: Szűcs Péter

“Hajnali jógával induló innovatív eseménysorozat DJ-vel és sok frissességgel. Célja, hogy összehozza a hasonló érdeklődésű, újdonságokra is frissességre érzékeny nagyvárosi közönséget. Az üzleti céllal induló vállalkozás különböző budapesti helyszíneket fedez fel az érdeklődőkkel, az eddigi tapasztalataim alapján jócskán hozzáad Budapest cool faktorához.”